nbf logoNå starter vi opp arbeidet med Norges Bueskytterforbunds strategiprosess.

Informasjonen vil fortløpende bli kunngjort her på nettsiden og på Facebook. Vi har laget en egen meny oppe på menylinjen, her finner du alt. Til høyre på siden under Strategiprosessen vises alltid de 5 nyest artiklene.

Om videre arbeid med NBFs strategiprosess: Nå er det snart din tur til å mene noe!

Det har vært jobbet en stund for å få på plass de ulike delene av hvordan Norges Bueskytterforbund skal arbeide med strategien som skal gjelde for kommende år.

Vi er nå klare til å presentere hvordan vi skal arbeide med strategien, hvordan dere på klubbplan og som enkeltmedlemmer kan være med på å diskutere.

Strategiarbeidet vil bestå av 4 faser:

  1. En web-basert spørreundersøkelse (vha spørreundersøkelsesverktøyet SurveyMonkey)
  2. Strategiansvarlige i NBF oppsummerer svarene innhentet fra spørreundersøkelsen og det lages et utkast til som sendes klubbene for videre diskusjoner.
  3. Regionsmøtene med klubbdeltakelse gjennomføres.
  4. Diskusjonene fra regionsmøtene oppsummeres og presenteres på Tinget i 2016.

Spørreundersøkelsen sendes alle medlemmer via klubbene på epostadressene samtidig som den legges ut på NBFs webside og på NBFs Facebook-side. Gjennom spørsmålene i undersøkelsen skal vi kartlegge hva som er viktig for enkeltpersoner og klubber i BueskytterNorge. Spørsmålene skal ta temperaturen på hvordan tilstanden i klubbene er nå. Det vil også være mulig å gi signaler om hva som skal være viktig i årene fremover.

Spørreundersøkelsen legges ut i begynnelsen av mars og vil være åpen for svar fra alle i 2 uker. Svarene i spørreundersøkelsen bearbeides og det vil bli utarbeidet en oppsummering og et diskusjonsgrunnlag som skal arbeides videre med på regionsmøtene.

Regionsmøtene planlegges i disse dager. Vi setter nå opp en plan for hvordan regionsmøtene skal gjennomføres. Vi oppfordrer alle til å sette av tid til å bli med på å diskutere NBFs fremtidige strategi. Oversikten over hvor regionsmøtene skal avholdes blir publisert (på webben og på Facebook) medio februar.

NBFs webside vil få en egen fane hvor informasjon om arbeidet med strategien vil bli publisert. Vi oppfordrer alle til å kikke innom sidene og lese det som er kommet til av nyheter fra prosessen underveis; her vil det være diskusjonsgrunnlag skrevet av styrets seksjonsansvarlige, delrapporter av funn fra spørreundersøkelsen, små rapporter fra regionsmøtene og annet oppdatert materiale som vil gjøre diskusjonene på regionsnivå så gode som mulig.

Vi minner om det selvfølgelige; det er når flest mulig deltar og tar eierskap til resultatet - Hva skal BueskytterNorge faktisk skal arbeid mot - at vi får en strategi og en handlingsplan som vedrører alle og som bringer oss videre mot de mål som er viktige og gjennomførbare for oss.

Gi oss gjerne innspill:

Tommy Figved på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eva Thesen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Vedlegg:
FilStørrelseSist endret
Last ned denne filen (Strategiartikkel.pdf)Nå starter vi opp arbeidet med Norges Bueskytterforbunds strategiprosess307 kB14. feb 2015