NBF logoOm få dager skal NBF avholde sitt Ting 2016 i Scandic Hotel Gardermoen.   I den anledning har vi en del informasjoner:

 1. Denne gangen samler Tinget mer enn 100 stemmeberettigede representanter - om alle møter. Mange av representantene er «nye» i forhold til Tinget og møtesalen vil bli fylt til randen.
  Organisering av plassene vil skje i henhold til deltakernummer (klubbvis) og vil følge av deltakerlister som vil bli slått opp flere steder i hotellet og ved inngangen til møtesalen. Deltakerlisten følger også vedlagt denne informasjonen.

 2. Selv om Tinget åpner lørdag kl. 09.00, ber vi om at alle har tatt sine plasser pr. 08.45 da det vil bli gitt en del informasjoner i forkant av åpningen.

 3. Det vil være en reisefordeling, slik at alle representanter får samme reiseutgift til Tinget, uansett hvor de kommer fra. Selve fordelingen vil bli ordnet i ettertid (fakturering/utbetaling), basert på et skjema som hvert organisasjonsledd fyller ut på selve Tinget.
  Det forutsettes, fordi man ønsker å gjøre dette så gunstig som mulig, at rimeligste reisemåte benyttes. Man får ikke dekket dyrere flybilletter enn "rimeligste sportspris" og man forutsetter at representanter fra samme klubb benytter én bil, der bil benyttes.

 4. Valg.  
  Valgene vil bli foretatt henimot Tingets avslutning. Ved våre valg er det mulig å fremme såkalte "benkeforslag", dvs at kandidater kan fremmes rett før valget finner sted (selv om kandidater har en fordel av å bli lansert noen tid i forveien).
  Kandidater som stiller til valg, må selvsagt ha sagt seg villig på forhånd.   Kandidater til Forbundsstyret må også ha satt av/må sette av helgen 30/4-1/5 for første styremøte som også omfatter et "styrekurs" i regi av Norges Idrettsforbund.

Om forholdet til hotellet:

 1. Ankomst.  
  Det går buss fra flyplassen til hotellet.   Vær sikker på at du kommer på riktig buss; det gjelder Scandic Gardermoen (tidligere Rica).   Det finnes flere Scandic-hoteller ved flyplassen. Bussen koster kr. 75,-.
  Ankommer man med bil, er det gratis parkering ved hotellet, men man må be om "parkeringslapp" i hotellets resepsjon ved innsjekk.

 2. Det er tidligere opplyst om pris. Prisen vil være ca. kr. 20,- høyere enn før meddelt pga økte statlige avgifter (mva) ved overnatting.   For øvrig må alle organisasjonsledd gjøre opp for seg direkte til hotellet ved utsjekk, dog vil de representanter som ikke bor på hotellet (dagpakke) bli fakturert fra NBF.

 3. Matservering inngår i helpensjonen, men drikkevarer må betales særskilt.   For dem som ankommer fredag, vil det være buffet fra kl. 19.00 til kl. 22.00.

Vel møtt til Tinget.

Vedlegg:
FilStørrelseSist endret
Last ned denne filen (Deltakere 2016.pdf)Deltagere200 kB13. apr 2016