nbf”Som vanlig” vil det også i vinter bli korrespondanseskyting for ungdom som går over 5 omganger f.o.m. november 2013 t.o.m. mars 2014, der de tre beste omgangene teller. Det skytes i følgende klasser (compound, recurve, barebow og tradisjonell)

Damer jr. og Herrer jr.(skyter seniorrunde)
Piker og Gutter kadett
Piker og Gutter rekrutt
Minijunior                            (trad.skyttere benytter her samme runde som rekrutter)
-          samt
Klasse for 10-åringer (felles)

 

Vi følger ellers vanlige regler for alder og skyterunder/skivestørrelse for respektive kategorier. Utøvere som skifter aldersklasse i løpet av korrespondansematchen fullfører i den klassen vedkommende startet. Av praktiske grunner kan disse utøvere benytte resultatene fra den nye og vanskeligere runden, om man ønsker dette.

Man kan enten benytte stevneresultater eller resultater fra en egen ”korrespondanseskyting” i klubbregi. Den sistnevnte arrangeres så konkurranselik som mulig (man skal altså ikke velge de beste seriene i en vanlig treningskveld…).

Det vil bli premiering til dem som fullfører minst tre tellende omganger. I fjor var det en del skyttere som hadde færre enn tre omganger, og her bør klubbene kanskje følge opp noe bedre i år. Det er jo alltid stimulerende med en liten påskjønnelse for innsatsen.

Vi anbefaler at klubbene oppnevner en person som er ansvarlig for at resultater sendes inn i rett tid.

Resultatene må sendes til:

Annette S. Andersen
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

innen den 1. i påfølgende måned, første gang den 1. desember 2013.

Resultatene vil bli gjengitt på vår nettside www.bueskyting.no

- og tidvis omtalt i Buestikka.

Gen.sek:

Sørg for at de mange nye skyttere nå får prøve seg

her, og se sine resultater gjengitt på vår nettside.

Kanskje får vi en rekord i antall deltakere denne

vinteren?