Invitasjon til Norgescup 2016-2017

Norges Bueskytterforbund inviterer til Norgescup i innendørssesongen 2016-2017.

Praktisk informasjon

Det gjennomføres 4 stevner i hvert geografisk område (Nord-, Midt-, Øst-, Sør-, Vest-Norge). Skyttere kan om ønskelig reise til andre regioner for å delta på flere stevner.

Summen av skytterens 3 beste resultater blir tellende på resultatlisten i Norgescupen – plasseringstall på stevnene er uten betydning.

Norgescupen er åpen for skyttere i klasse R1, R2, C1, C2, BB1, IN1 og LB1. Deltakende klasser i hver divisjon slås sammen, og det konkurreres i klassene Recurve, Compound, Barebow, Instinktiv og Langbue.

Resultatlister legges ut fortløpende igjennom året på NBFs hjemmesider og varsles på Facebook.

Finalen

Finalen avholdes i Sandefjord Bueskytterhall søndag 26. Mars. Finalearrangementet arrangeres med følgende finaler:

Kvartfinaler
Semifinaler
Gullfinaler - skytes 1 og 1 match

Vinnerene går videre, tapende skyttere får plassering etter vanlige bestemmelser.

Settskyting for alle klasse med unntak av compound som benytter poeng.

Premiering

Norges Bueskytterforbund stiller med premie til 1.- og 2.-plass i hver klasse.

Påmelding

Påmelding sendes klubbvis til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen utgangen av fredag 14. oktober 2016. Påmelding må inneholde navn, skytternummer og klasse (Recurve, Compound, Barebow, Instinktiv eller Langbue).

Klubbene faktureres for sine deltakere direkte fra NBF.

Pris per deltaker er 200 kr. De enkelte kvalifiseringsstevner krever startavgift som vanlig. Finalen har ikke startavgift for de kvalifiserte skyttere som deltar i denne.

Løpende oppdateringer

For invitasjon i PDF-format, oversikt over stevner og løpende oppdateringer viser vi til "Norgescup"-siden som kan nås under "Stevner" i menyen eller på følgende lenke: Norgescup. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger ta gjerne kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.