num2013Vi nærmer oss avreise og gjengir her en god del viktig informasjon til dem som reiser. Det meste av informasjonen er gitt tidligere, men likevel:

Reisen vil foregå med fly fra Gardermoen, via Stockholm til Vasa i Finland.  Her skal arrangøren sørge for transport til Kurikka som ligger litt sørøst for Vasa – ca én times busstur. Retur samme reiserute.

Vi har følgende flytider med Norwegian:

Fra Gardermoen fredag 5. juli kl. 07.40

Ankomst Stockholm             kl. 08.40

Avreise Stockholm             kl. 10.30

Ankomst Vasa                  kl. 12.35   (tidsforskyvning én time)

 

Fra Vasa søndag 7. juli       kl. 18.35

Ankomst Stockholm             kl. 18.40   (tidsforskyvning én time)

Avreise Stockholm             kl.  21.30

Ankomst Gardermoen            kl.  22.30

Frammøte Gardermoen fredag 5. juli er kl. 06.00 –  NB!

Tidspunktene innebærer at det i praksis ikke er mulig å ha flyforbindelse  samme dager som reise til og fra Finland. Det må tas med i betraktningen ved reisen. Ved behov anbefales å kontakte Thon- eller Rica Hotell på Gardermoen. Se også vår web-side om Vandrehjem. Det vil bli gitt noe reisestønad til klubber utenfor Østlandsområdet.

Alle deltakerne bør ha pass (bl.a. for aldersdokumentasjon). Man må medbringe liggeunderlag etc. og ellers pakke i bagger framfor kofferter, da disse er lettere å stable (med tanke på bussreise i Finland). 

Litt om bagasje; man kan ha med en bag (som nevnt) i tillegg til bueskytterutstyret, og dessuten litt håndbagasje. Til dere med langbuer; pakk pilene godt sammen med buen,  evnt. kan de pakkes i bag’en, men må da ligge i et godt futeral (baggene blir gjerne hardt behandlet under lasting og lossing av flyet), og man får ikke ta med piler inn i flykupeen.

Alle må ha gyldig reiseforsikring (som gjelder i Norden).  

Dessuten bør man ha med litt «lommepenger», bl.a. til mat og drikke under selve reisen om man skulle ønske det. For øvrig benyttes pengeenheten Euro i Finland – om man skulle komme over noe man ønsker……

Alle voksne ledere må ha sørget for politiattest (se www.idrett.no vedr. skjemaer om dette ikke er ordnet)  Dette er klubbenes ansvar vis-a-vis ledere som skal ha med mindreårige å gjøre.

Lagledere er Heidi Bjelland  (tlf. 90539144) og Anette S. Andersen (tlf. 91327832), samt ungdomsutvalgets leder Robert Landskaug.   Berit Øgaard vil være en av NUM’s dommere.