JuulinkuvaVi minner om at påmeldingsfristen for NUM 2013 som avholdes i Kurikka, Finland utløper om få dager.

 

Årets NUM avholdes helgen 5-7. juli i Kurikka, Finland.   Det er første gangen Finland er med på arrangementssiden, og det gir oss noen utfordringer med hensyn til reiseavstand og tidsperspektiv.

Kurikka ligger noen mil sør-øst for Vasa, og det vil selvsagt være et «eksotisk» reisemål for våre mange ungdommer.   NUM er jo et «åpent» stevne, dvs at alle kan delta innenfor tillatte aldersgrupper (man må dog være min. 13 år i løpet av 2013).
Her får man både sosialt samvær og konkurransetrening, og man møter en kultur som er litt annerledes enn i Norge – og så får man kanskje også nye venner på tvers av landegrenser.

Det vil denne gangen føre for langt å organisere en busstur fra Oslo-området, og derfor har vi  bestilt en gruppereise med fly; Gardermoen – Stockholm – Vasa, med avreise fredag 5/7.

Vi har bestilt 40 plasser, så det vil være «først til mølla» for å få plass her, selv om vi vil forsøke å få flere plasser om nødvendig.  

Vi har pr. dato ikke fått nærmere info om priser på transport og opphold i Finland, slik at vi foreløpig bare kan antyde en totalpris på kr. 1900,- for turen (fra Gardermoen).   Det vil ellers bli et visst reisefordelingstilskudd for innenlandsreise t/r Gardermoen (som vanlig).

For å få organisert dette på beste måte, er vi avhengig av en tidlig påmelding – noe som også gjør det mulig å vurdere alternative reisemåter for dem som bor i midt-Norge og nordover, om dette skulle vise seg å være gunstig.

Det settes derfor en påmeldingsfrist til 15. mars.

Vi ber om klubbvis påmelding, med navn, fødselsdato og divisjon. 
Oppgi også navn på leder(e).  
Bruk epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Reiseledere vil være Heidi Bjelland og Annette S. Andersen.

Vedlegg:
FilStørrelseSist endret
Last ned denne filen (NUM_2013.pdf)Påmelding NUM 201373 kB10. mar 2013