Klepp LogoNM innendørs 2016

11. - 13. mars

H.M. Kongens pokal til Jarl Aleksander Løkkebergøen

JarlJarl Aleksander Løkkebergøen fra Sandefjord bueskyttere vant i helgen H.M. Kongens pokal for sin innsats i klassen recurve herrer senior under NM innendørs i Klepphallen.

NBF pokal ble i Damer senior delt ut til Runa Grydeland og i Damer junior til Kristin Raastad Davies

NM Inne 2016 – Klepp

kleppNM inne starter i dag fredag med kvalifiseringsskyting fra kl 12:00. Kvalifiseringsskytingen fortsetter lørdag med 2 pujer og senere på ettermiddagen er det finaleskyting for lag. Søndagen er viet til individuelle finaler.

Det hele kan følges på Ianseo.net

Les mer …

Teknisk kontroll ved NM innendørs

KleppFor ordens skyld opplyser vi at dommerne vil foreta sin utstyrskontroll 20 minutter før hver pulje starter sin oppvarmingsskyting under årets NM Innendørs, slik at skytterne må være på plass i tide for denne kontrollen. (Lørdag morgen blir teknisk kontroll etter åpningen)

NM Inne 2016 - Praktisk informasjon

kleppKlepp Bueskyttere er arrangør av årets NM i Innendørs den 11. – 13. mars i Klepphallen. Akkurat nå er det 305 skyttere som er ventet til Klepp, det skal skytes 60 piler og finaleskyting individuelt og for lag.

Skytingen kan følges på Ianseo.net

Les mer …

Sjekk av påmeldinger til NM Inne 2016

logo klepp bsAlle klubber skal ha fått bekreftelse på registrert påmelding på sin e-post.

Forslag til startliste er lagt ut på ianseo.net

I disse vedleggene ber vi klubbene sjekke at alle påmeldinger er riktig, at alle er registrert i "riktig" klasse samt at alle lag er riktig registrert.

Skulle det være noen feil ønsker vi en tilbakemelding om dette snarest.

Les mer …