NM 3D 2016
13. - 14. august

Norgesmesterskapet i 3D

Konge_100.jpgNorgesmesterskapet i 3D er nå over, og Hardanger Bogeskyttarklubb har igjen levert varene.
Hardanger Bogeskyttarklubb har nå arrangert sitt andre NM i 3D tross sin unge alder, og kronet arrangementet med at klubbens egen skytter Ove Erdal gikk til topps i Langbue herrer og vant kongepokalen.

 

 

Les mer …

NM 3D 2016 er i gang

_DSC4524_100.jpgÅpningen av årets NM 3D er unnagjort, skytterne holder på med oppvarmingsskyting og teknisk kontroll. Straks går de ut i den flotte naturen i Ulvik Osa.

Resultatene kommer på Ianseo.net

122 påmeldte til NM 3D 2016

HBSDet er en gledelig økning i antall deltager i årets NM i 3D, hele 122 skyttere er påmeldt. Som i 2015 er det Hardanger Bogeskyttarklubb som står som arrangør. Skytingen er på stevneplassen i OSA 13. og 14. august. Alle deltagerne og puljeoppsett sees på Ianseo.net

Årets NM i 3D skal gjennomføres etter de nye reglene som ble bestemt på Tinget 2016.

Les mer …

NM 3D – utjevningsfaktor for kongepokal og NBFs pokal

KongepokalKongepokalen i NM 3D deles ut i Herrer Instinkt eller Herrer Langbue og utdeles til den norgesmester som har gjort beste prestasjon, og da ser man på mesterskapets innledning (kvalifikasjonsrunde).

Følgende utjevningsfaktor mellom divisjonene er fastsatt:

Les mer …

Kongepokal i NM 3D 2016

nbf logoSom kjent har Norges Bueskytterforbund en egen kongepokal for herrer som skyter med «tradisjonelt utstyr». Denne settes opp i NM Jakt (3D) og det forutsettes fra NIF sin side at de skyttere som deltar i kampen om denne pokalen,  ikke deltar i kampen om annen kongepokal.

Skytterne er her definert som deltakere i Herrer Instinkt og Herrer Langbue.

Les mer …

Flere artikler …