Invitasjon til Aktivitetslederkurs i Sør-Vest

WAHjemmeside Bueskytterregion Sør-Vest inviterer herved til Aktivitetslederkurs 16.-17. november 2019

Bindende påmelding med navn, fødselsdato og epost sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 9. november.

For mer info, se vedlagt invitasjon.

Krystallstevne 2013

Krystallstevne 2013 var lagt opp til et utvidet stevne med deltagelse fra satsingsgrupper fra minst Danmark og Norge. Det er også blitt arbeidet med å få opp satsingsgrupper fra Sverige, Holland og Tyskland. Vi har imidlertid ikke lykkes med å få offisiell deltagelse fra noen nasjoner og fått klare signaler fra viktige grupper innen vårt eget forbund at det i såfall ikke er tilstrekkelig interesse for en utvidet deltagelse. Det er med beklagelse vi må meddele at grunnlaget for søknaden om utvidet tid, derfor ikke lenger til stede.

Les mer …

Bueskyttersamling 26. - 27. januar

Logo NBFBueskytterregion Sør-Vest arrangerer samling for alle bueskyttere fra 10 til 100 år, i Klepp idrettshall, 26. – 27. januar, 2013.

Påmelding sendes fortrinnsvis klubbvis til Bueskytterregion Sør-Vest innen 18. januar.

Les mer …

Trener- og skytterseminar

Henrik ToftSe vedlagte innbydelse til ovennevnte seminar som avholdes helgen 15. - 16. oktober i Kristiansand – med Henrik Toft, Danmarks tidligere elitetrener, som foredragsholder.

I denne anledning har Forbundsstyret besluttet å gi reisetilskudd etter søknad til autoriserte trenere som deltar, og som har reise- og oppholdsutgifter på mer enn kr. 1000,-.

Les mer …

Aktivitetslederkurs

Bueskytterregion Sør-Vest inviterer til aktivitetslederkurs i Lyngdal, fredag 16. til søndag 18. September 2011.

Deltakere fra utenfor regionen er velkommen, men deltakere fra Bueskytterregion blir prioritert.

Les mer …

Flere artikler …