Krystallstevne 2013

Krystallstevne 2013 var lagt opp til et utvidet stevne med deltagelse fra satsingsgrupper fra minst Danmark og Norge. Det er også blitt arbeidet med å få opp satsingsgrupper fra Sverige, Holland og Tyskland. Vi har imidlertid ikke lykkes med å få offisiell deltagelse fra noen nasjoner og fått klare signaler fra viktige grupper innen vårt eget forbund at det i såfall ikke er tilstrekkelig interesse for en utvidet deltagelse. Det er med beklagelse vi må meddele at grunnlaget for søknaden om utvidet tid, derfor ikke lenger til stede.

Les mer …

Bueskyttersamling 26. - 27. januar

Logo NBFBueskytterregion Sør-Vest arrangerer samling for alle bueskyttere fra 10 til 100 år, i Klepp idrettshall, 26. – 27. januar, 2013.

Påmelding sendes fortrinnsvis klubbvis til Bueskytterregion Sør-Vest innen 18. januar.

Les mer …

Trener- og skytterseminar

Henrik ToftSe vedlagte innbydelse til ovennevnte seminar som avholdes helgen 15. - 16. oktober i Kristiansand – med Henrik Toft, Danmarks tidligere elitetrener, som foredragsholder.

I denne anledning har Forbundsstyret besluttet å gi reisetilskudd etter søknad til autoriserte trenere som deltar, og som har reise- og oppholdsutgifter på mer enn kr. 1000,-.

Les mer …

Aktivitetslederkurs

Bueskytterregion Sør-Vest inviterer til aktivitetslederkurs i Lyngdal, fredag 16. til søndag 18. September 2011.

Deltakere fra utenfor regionen er velkommen, men deltakere fra Bueskytterregion blir prioritert.

Les mer …

Klubber i kretsen

Klubber i Bueskytterregion Sør-Vest

Les mer …