NBF logoI forkant av årets innendørssesong startet vi med en ny Terminliste og Skytterdatabase hvor ansvaret er overført til klubbene til å følge opp skytterdatabasen og søke om nye stevner, laste opp invitasjoner og resultatlister.

Det aller meste har gått bra, og de feil som er blitt oppdaget er rettet relativt raskt. Noen har også fått hjelp til å komme i gang. Det er fortsatt noen klubber som ikke har kommet i gang, det er bare å spørre om hjelp om det trengs, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Noen av veiledningene er også blitt oppdatert.

Den online resultatdatabasen er i gang. Klikker du på en skytter så kommer resultatene frem på skyttere, se f. eks på Njål Åmås sine skytterdetaljer.

Vi ønsker at alle skal ta i bruk Ianseo og laste opp resultatene fra Resultatprogrammet, for da kommer resultatene inn i databasen.

Før klubbene melder på skyttere til NM må skytteren være registrert i skytterdatabasen, så det oppfordres til at alle klubbene setter seg inn i og begynner å bruke skytterdatabasen.

Alle veiledningene finnes her, og trenger du hjelp til å komme i gang så send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.