Ianseoterminaler med ledninger til salg

nbf32

Forbundet har som de fleste vet allerede, begynt å benytte seg av et trådløst terminal system til NM arrangementene.

Det vil da si at det gamle systemet nå er til salg, vedlagt finner dere bilder og mer info vedr dette.

Les mer …

i@nseoserver

IIS LogoÅlesund Data AS i@nseo server (heretter kalt ianseoserver) gjør det enkelt for flere personer å jobbe mot resultatservice-databasen samtidig.
Serveren tar seg også av styring av prosjektor og en eventuell felles skriver, samt deling av internett hvis internett er tilgjengelig.

Les mer …

Terminliste – Skytterdatabase

NBF logoI forkant av årets innendørssesong startet vi med en ny Terminliste og Skytterdatabase hvor ansvaret er overført til klubbene til å følge opp skytterdatabasen og søke om nye stevner, laste opp invitasjoner og resultatlister.

Les mer …

Ny Terminliste og skytterdatabasen

NBF LogoForbundet lanserer nå en ny Terminliste/Resultatliste. Det innebære noe få enkle endringer i rutinen for å søke om stevner. Og klubbene kan selv laste opp resultatene rett etter at stevnet er ferdig. Klubbene får også ansvaret å holde Skytterdatabasen oppdatert.

Terminlisten finner du på menyen «Stevner» eller her

Les mer …

Ianseo Scorekeeper Lite

IsklANSEO Scorekeeper Lite er en app for registrering av poeng integrert med programvaren Ianseo. Med denne appen kan du utvid din konkurranse til å inkludere resultater i sanntid etter hvert som poengene blir registrert ved hjelp av trådløs kommunikasjon. Appen har direkte kontakt med Ianseo programvaren på en PC for å lagre og hente score.

 Ianseo Scorekeeper Lite er tilpasset bruke for innendørs, utendørs, felt og 3D skyting.

Les mer …

Flere artikler …