WAHjemmesideDet foreligger nå et budsjett fra NBFs styre hvor 2 skyttere blir sendt på forbundets regning. For å komme i betraktning må skyttere melde interesse, samt hvorvidt de eventuelt vil reise på egenfinansiering dersom de er kvalifisert, men ikke blant de 2 som blir rangert høyest.

Frist for å melde fra er 31/12 2019 til følgende adresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Ettersom EM først er i august, vil uttak mest sannsynlig bli gjort i slutten av mai.

UK vil se spesielt på resultater i kvalifiseringsstevnene for senior (publisert i mai 2019 på forbundets nettsider), men for ungdom er ikke disse stevnene et absolutt krav slik som for senior. Stevner utendørs i april/mai vil også bli sett på spesielt.

I henhold til Tingvedtak spesifiseres ikke krav for juniorer/kadett og uttak foretas i større grad på skjønn. Samtidig har Tinget fastsatt at vi må ha en høy kvalitet på utøverne som får representere Norge, og UK vil se på nivå i tilsvarende mesterskap som utgangspunkt for rangering.

 
Ragnhild Nordmelan, Sportssjef, NBF