VMskive19Senior-VM

Vi minner om fristen 14.april for uttak til senior-VM i Nederland. Kravene er henholdsvis 695/680 for Compund Herrer/Damer, og 640/605 for Recurve Herrer/Damer. Kravet skal oppnås to ganger. Kvoten er 3 utøvere pr. klasse (12 totalt). UK ser også på oppnådde finaleresultater i rangering av utøvere.

paravm19VM Para

Frist er 14.april, og krav er 660 for Herrer Compound. Krav for "Visually Impaired" er ikke spesifisert og uttak tas i samråd med landslagstrener. 

 

VMMadrid19Ungdoms-VM

Den formelle invitasjonen er nå tilgjengelig her: http://documents.worldarchery.org/Events/World_Championships/Youth/2019_Madrid/2019_WAYC_Madrid_IP_V1.0.pdf

I henhold til Tingvedtak vil krav til Ungdoms-VM ikke spesifiseres, men Tingets har samtidig et prinsipp om høy kvalitet på utøverne som får representere Norge. UK vil se på nivået fra tilsvarende mesterskap for å ha et utgangspunkt for sin rangering, men uttak skjer i større grad på skjønn enn for senior.

Resultater oppnådd innen 17.mai 2019 vil tas med i betraktning for uttak til Ungdoms-VM. Norges Bueskytterforbund dekker 9 plasser til Ungdoms-VM, og Sportsutvalget kan velge å sende ytterligere 3 utøvere på egen-/annen finansiering.