41448769 2171956383083339 2702680231969292288 nAlder: 37
Klubb: Laugen Bueskytterklubb
Klasse: Barebow

Gift med Ola Klåpbakken, og er den ene halvparten av Tradbow Norge.

For en 12-13 år siden var jeg hos ei venninne, og hun spurte om jeg hadde lyst til å prøve buen hennes. Den kvelden ble jeg stående i hagen hennes og skyte serie på serie til det ble så mørkt at jeg ikke kunne se blinken.

Jeg forsøker å hente inspirasjon både i meg selv og fra skyttere rundt meg. To ting skiller seg ut som viktige inspirasjonskilder:

-Prosessen- som bueskytter er jeg alltid i en eller annen prosess, både fysisk og mentalt. Det kan være krevende, men det er også veldig spennende når man opplever gjennombrudd, enten i form av at noe faller på plass, eller man lærer noe viktig.

-Å se noen som nekter å gi opp i en vanskelig periode. Bueskyting kan by på en hel rekke interessante utfordringer som i verste fall kan frata oss gleden ved å trene og konkurrere. Når noen bruker dette som et middel til å bli en bedre bueskytter, blir jeg inspirert til å gjøre det samme.

 

 

Noen NM-titler har det blitt, og et VM-sølv i Instinkt-klassen.

I EM tror jeg vi kommer til å få skyte gode baner. Mesterskapet er lagt til et flott område, så det ser jeg frem til. Nå i år innføres det en ny variant av elimineringen, hvor man skyter head2head-matcher utfra resultater i kvalifiseringen, og det tror jeg blir spennende både for publikum og skyttere.

Mitt råd til deg som ønsker å satse: Sett deg mål, både langsiktige og kortsiktige. Ikke mist motet om du opplever at ting ikke går etter planen, tilpass heller planen. Legg tilrette slik at du ofte kan kjenne på mestring og glede. Ikke legg for stor vekt på poengene- de er et resultat av innsatsen du legger ned i teknikk, form og mestring av det mentale, og ikke et mål i seg selv.

 

DSC01877