DSC01965Alder: 64
Klubb: Lillestrøm & Omegn Bueskyttere
Klasse: Compound

Bakgrunn:

Jeg er nå pensjonist, har 2 barn og 4 barnebarn. Min mann, sønn og eldste barnebarn driver også med bueskyting.  Jeg skyter både jakt, felt og skive. Er for tiden leder av Lillestrøm og omegn bueskyttere og gruppeleder for Compound gruppa i NBF.

Startet helt tilfeldig med bueskyting for 23 år siden da jeg gikk tur med hunden nede i dalen der jeg bor. Møtte på bueskyttere som rigget inn jakt/felt bane. Dette så gøy ut og jeg ble bedt om å komme på neste innendørstrening.

Det som inspirerer meg er at jeg fortsatt er blant de beste damene i compoundklassen og at jeg fortsatt klarer de nødvendige kvalifiseringskrav som settes for internasjonale mesterskap.

 

 

 

 

 

Meritter:

Jeg har 43 norske mesterskap, fordelt på skive inne/ute, jakt og felt

8 plass fra EM I Tyrkia 2000

12 plass fra VM i Kina 2001

samt flere plasseringer mellom 10 og 15.

Jeg har også lagsølv på grand prix i Tyskland og Danmark og 4.plass i lagskyting VM NewYork.

Min målsetting for EM 2018 er å komme blant de 16 beste.

Til dere som vil satse er mitt råd å være tålmodig, tren allsidig, ikke bare stå å skyte masse piler, men prøv å ha en arbeidsoppgave som skal gjennomføres på skytetreningene, man har også behov for styrke og kondisjon. Fysisk styrke gir også mental styrke.

Jeg vil også anbefale at man holder seg til en trener og ikke tar inn over seg det alle «forståsegpåere» har å komme med. Det er mange som har meninger om så mangt.

 

DSC01859