DSC01948Alder: 49
Klubb: Drammen Bueskyttere
Klasse: Instinkt

Bakgrunn:

Gift med Morten, tre barn og bor på et stort småbruk i Skoger i Drammen.

Jeg skulle følge min mellomste sønn på en introduksjonskveld i klubben Der fikk jeg utdelt en bue for selv å prøve. Et halvt år etter hadde vi fått 3D banen til klubben i skogen vår.

Inntil sommeren 2017, har skytingen bare vært en morsom hobby og jeg hadde ikke noen ambisjoner om å bli best. Ikke var skyteferdighetene så gode heller. Men miljøet blant 3D skytterne er så spesielt at det var ekstra motiverende å reise rundt på stevner for å treffe disse vennene igjen.

Det ble spennende å følge landslaget som reiste til VM i 2017 og ønsket om å få være med på tur neste gang ble sterkt. Samtidig kom det på plass nye trener i egen klubb og jeg signerte en treningskontrakt med han.

For å prestere trenger jeg et mål å jobbe mot, og målet jeg satte høsten 2017, var å bli norgesmester i 2018. Ikke akkurat noe jeg hadde kjempetro på at ville skje, men jeg vet at det er mulig å oppnå resultater om man har mål man må strekke seg etter. Miljøet i 3D er spesielt godt og det å kunne reise rundt å treffe buevenner er noe som gir energi.

 

Jeg er også utstyrt med konkurranseinnstinkt så det å få hjelp til riktig teknikk og utstyr av andre i miljøet har vært gull verdt for meg

EM er et stort mesterskap og det er mange sterke konkurrenter, forventningene til mesterskapet er å prestere mitt beste og håpe det holder til en god plassering.

Til skyttere som ønsker å satse: ikke gi opp, det er mulig å få til alt du vil. En klubb med en trener og et godt miljø er en god start. Det er bedre å trene litt hver dag enn å stå og skyte 1000 piler to dager i uka. Det krever både konsentrasjon og en god porsjon tålmodighet for å bli god.

Meritter:

NM 2016 6. plass instinkt Elite

Danish open, 2018 1. plass instinkt Elite

Norgesmester 3D Røros 2018, instinkt Elite

 

DSC 0261