Glad i idrett? Engasjert? Lyst på en utfordring?

Helgen 18.-20. november 2011 arrangerer Norges Studentidrettsforbund Lederkurs for ungdom på Ullevål Stadion i Oslo. Kurset er for deg mellom 17-19 år, som har lyst til å lære mer om idrett og ledelse - og som vil engasjere deg i idretten der du bor.

PÅMELDINGSFRIST: 3. OKTOBER

Kurset forbereder deg på lederverv i ulike deler av klubbarbeidet i norsk idrett. Du vil få relevant kompetanse til å delta aktivt der beslutningene tas i de ulike organisasjonsleddene.

Kunnskapen og verktøyene du lærer vil gjøre det enklere å forstå, og få medansvar i egen klubb. I tillegg vil kompetansen du tilegner deg på kurset ha et stort fokus på selvtillit/selvfølelse og teambuilding.

Innholdet i kurset er delt inn i følgende moduler:

  • teambuilding
  • selvtillit/selvfølelse
  • ledelse og lederrollen
  • ungdom i sentrum
  • idrettens organisasjon
  • arbeids- og endringsverktøy
  • kommunikasjon
  • retorikk
  • coaching

Norges Studentidrettsforbund arrangerer kurset for andre året, og garanterer at du i løpet av helgen vil lære mye nytt, treffe mange nye venner og ha en spennende helg på Ullevål stadion i Oslo.

Kursdeltakerne bor på tremannsrom på Thon Hotel Ullevål stadion Kurset gjennomføres på Ullevål stadion, med kompetente kursholdere (bl.a. NBFs aktivitetskoordinator Sverre M Fredriksen).

Kurset åpner fredag 18. november kl 18.00 og holder på til søndag 20. november kl 15.00

Kurset er helt gratis, i tillegg til at Norges Studentidrettsforbund dekker 50% av din reise til og fra Oslo (dersom reisen overstiger kr 200,-. NSI dekker ikke lokaltransport i Oslo). Resten av reiseutgiftene dekkes av NBF.

Les mer om Lederkurs for ungdom her.

Mer utfyllende program kommer.

 

Har du spørsmål kan du kontakte Sverre M Fredriksen på telefon 93417624 eller på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller Norges Studentidrettsforbund ved Marius H. Johannessen på telefon 21029860/91388617 eller på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

PÅMELDING HER

Mvh
Sverre Mørch Fredriksen
Aktivitetskoordinator
Norges Bueskytterforbund

Tlf: (+47) 93417624
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.