Vi har gjennom Særforbundsalliansen vært så heldig å få en samarbeidsavtale med Neste Generasjon, som nå kommer til NM på Vigra for å lage en reportasje fra Norgesmesterskapet.

neste generasjon

 Samarbeidet går også ut på at de skal lage reportasje fra NUM 2018 i Larvik.  Dette er vi veldig stolte av å kunne publisere. Og vi tror dette vil være med på å heve idretten vår. 

 

Hva er Neste Generasjon?

I Neste Generasjon møter du ungdom i alderen 15 –23 år som forfølger sine drømmer. Drømmen om en gang å bli blant de beste, kanskje også DEN beste i sin idrett, men ikke nødvendigvis.

Neste Generasjon er opptatt av å formidle hva som opptar dem, hvordan de trener, hva de gjør til daglig. Ikke minst ønskes det å formidle alt det positive som skjer på grasrota-nivå i norsk idrett.

Konseptet er også opptatt av idrettens behov for opplæring og ønsker å bidra sterkt på det området. Neste Generasjon sin visjon er å øke heiagjengen der ute -både til utøvere og idretter, men også ildsjelene. Dette gjøres ved hjelp av nett, tv og sosiale medier.

Neste Generasjon fungerer som et utstillingsvindu for både enkeltutøvere, lag, klubber, forbund, skoler, kommersielle samarbeidsformer med mer.

Neste Generasjon er således også en aktiviseringsplattform for kommersielle samarbeid innen idretten. Regulert av ”Vær Varsom-Plakaten”.

Det å bli assosiert med Neste Generasjon skal vise at en tar sitt samfunnsansvar på alvor.

 

Neste Generasjon har blant annet laget fine videoer til Ungdomslekene på Lillehammer i 2017. Som dere kan se under her: