Sponsorer

Norges Bueskytterforbund har gode samarbeidspartnere i næringslivet og idretten, slik at medlemmene skal kunne nyte godt av det. Les mer om samarbeidspartnerne og avtalene vi har gjort med dem.

 

Thon Hotels gir klubber og medlemmer i Bueskytterforbundet gunstige priser på overnatting i hele Norge.

Mange av Bueskytterforbundets arrangementer skjer på Thon Hotels.

Klikk på Thon-logoen og du kommer til Thon Hotels hjemmeside.

Du er nå automatisk pålogget med Bueskytterforbundets prisfordeler. Søk på sted, dato og antall personer. Du vil da få opplyst de billigste tilbudene og prisalternativene.

Husk, det er kun via denne linken fra vår hjemmeside du får rabattene! Ved telefonbestilling bruk rabattkode TH87819.

Thon Hotels støtter idretten og har hotellrom oppdelt i 3 konsepter fordelt over hele landet: Budget - smart, enkel og rimelig. City - sentral og komfortabelt. Conference - Profesjonelle konferensehoteller.

NT knapp 180x140 Norsk Tipping er idrettens generalsponsor. Overskuddet fra selskapets spill (spillemidlene) fordeles likt mellom norsk idrett og kultur.
 

   
   
pretech Leverandør av maskiner og utstyr for motorovehaling, finbearbeiding og geometrisk måleteknikk samt buer og utstyr fra Merling Bows i England og piler fra Carbon Impact i USA – oppfinneren av carbonpiler..
   
   

Er du vår nye samarbeidspartner i SFA - Særforbundsavtalen?

SFA tilbyr et lojalt og seriøst samarbeid på flere nivåer og i ulike prisklasser. Hele 15 særforbund, 219.457 medlemmer i 2.344 klubber gjør SFA til det "2. største idrettsforbund i Norge" - med eget sportsmagasin på TV2 Zebra.

Stor profileringsplattform med bla. TV-plakater, 16 velbesøkte hjemmesider, logo på klær, sponsornavn på turneringer m.m., 20-tals av landslag og kjente profiler står til disposisjon og mye mer sikrer dere bra synlighet og en svært god og helt unik profilering. Bli med på et team av store og små vinnere og støtt samtidig hele 15 særforbund innenfor idrettsnorge i et samlet veletablert, anerkjent og grundig kartlagt samarbeidsorgan.

Styringsgruppen holder tak i de daglige gjøremål, vedlikeholder avtalene og utgjør den felles kontakt for alle forbund og samarbeidspartnere.

SFA har idag sentrale, små og store fornøyde samarbeidspartnere/sponsorer med gode referanser.

Med frafall av inntektene fra spillautomatene, ønsker SFA stadig flere spillere på teamet!

Ønsker du å vite mere om SFA? Ta kontakt med Jan Roger Skytteseter - 913 22 280 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.