NBF LogoSom klubbene er blitt informert om direkte fra Norges Idrettsforbund er vi nå inne i den perioden hvor klubbene kan søke om tilskudd til utstyr.   Som kjent skjer denne søknads-prosedyren online – direkte til Norges Idrettsforbund.
Søknadsfristen er 29. oktober 2014.   VIKTIG !  (Her nytter det ikke å komme for sent).

For bueskytterklubber kan det nå søkes om tilskudd til følgende utstyr:

  • Skytematter
  • Pilfangernett
  • Øvingsbuer  (for instruksjon)
  • Lys-/lydanlegg for tidsangivning
  • Resultatanvisningsplater
  • (De to siste elementene er nye av året).

Ellers er det også viktig at man  leser  retningslinjer, nødvendig veiledning etc.  på NIFs hjemmeside, på temasiden for støtteordninger, spillemidler til utstyr.

http://www.idrett.no/tema/stotteordninger/Sider/Spillemidlertilutstyr.aspx

Spørsmål om ordningen kan rettes til:

  • Norges Bueskytterforbund  om utstyrstyper, retningslinjer osv
  • Idrettens Support (tekniske spørsmål vedrørende utfylling av søknad)

 Tlf:  03615 e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Åpningstider for Idrettens Support er hverdager 0800-2000.

Klubbene skal ha fått link og passord for innlogging til søknadsskjema om spillemidler til utstyr 2014 fra NIF.

Litt om den videre prosessen;  Når NIF har fått alle søknadene, så vil NBF få tildelt en sum midler.   Disse midlene vil deretter bli fordelt til våre klubber, vanligvis slik at alle klubbene vil få et visst minimum man kan nyttiggjøre seg.

Når denne fordelingen er foretatt, vil klubbene kunne løse ut sitt tilskudd ved å sende inn kvitteringer (inkl. egenandelen) for innkjøp foretatt i 2014 og fram til 1/3-2015.

Til slutt i denne omgangen oppfordrer vi klubbene til å søke i god tid før tidsfristen, da man har erfaring for at søknader i «siste øyeblikk» kan ha vanskeligheter med å nå igjennom pga stor trafikk på NIF-nettet.  

Dere bør også skrive ut kvitteringen for  at søknad er sendt.   Dette er en bekreftelse på at søknaden er riktig utfylt og også et nyttig bevis i fall noe er gått galt i NIF-systemet.