WAHjemmesideNorges idrettsforbund sendte mandag 23. mars ut et digitalt rapporteringsskjema til alle idrettslag for å kartlegge Koronavirusets aktivitetsmessige og økonomiske konsekvenser. Svarene vil ligge til grunn for målrettete hjelpetiltak. 

Målet med rapporteringen er å få et best mulig faktagrunnlag om økonomiske og idrettslige konsekvenser i dialogen med lokale og nasjonale myndigheter. 

Rapporteringen er i første omgang kun en kartlegging, og ikke en tilbakebetalingsløsning. Allikevel er svarene nødvendige for å få på plass målrettede tiltak som kan bidra til at også bueskytterklubbene står best mulig rustet til å levere aktivitet etter at koronakrisen er over. 

Hvordan bueskytterklubbene kan svare
Bueskytterforbundet ber alle bueskytterklubber besvare, ved å legge inn estimerte tall for inneværende måned (mars), kommende april, mai og juni i den digitale løsningen.

Utfyllende informasjon om rapporteringen, hvem som har ansvaret, frist og brukerstøtte, finnes via lenkene nedenfor og i tilsendt skriv fra NIF. Om noen bueskytterklubber ikke har mottatt informasjonen fra NIF, må dette gis beskjed om så snart som mulig til Endre Vik Larsen, tlf 99125103.

Les mer om kartleggingen på Idrettsforbundet sine sider: https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/idrettsforbundet-ber-alle-idrettslag-registrere-okonomiske-konsekvenser-av-koronaviruset/

Vedlegg:
FilStørrelseSist endret
Last ned denne filen (PDF Rapport Covid-19 (002).pdf)PDF Rapport Covid-19 (002).pdf1770 kB24. mar 2020