Utskrift
Publisert 19. juli 2018 19. juli 2018

last nedEn liten oppdatering fra skytterne i Berlin som merker seg godt internasjonalt.

Sunniva Wildhagen Lislevand kom helt til kvartfinalen i klassen Compound damer. I den matchen møtte hun Jody Vermuelen fra Nederland som var litt sterkere denne runden, det endte 142-146. Totalt sett endte Sunniva da på 6 plass i senior klassen til damene. Dette er sterk og god skyting. 

Anders Faugstad skjøt seg frem til en 16-delsfinale i klassen Compound senior herrer. I 24-delsfinalen møtte han Ebadi fra Iran, hvor stillingen ble 143-143, og endte med shootoff. Første pilene ble 10 er på begge, så ny shootoff måtte gjennomføres etter de nye reglene. Heldig for Anders klarte han å fortsette godskytingen og klinket inn en 10er til. Ebadi fra Iran traff en 9er. I 16-delsfinalen ble franskmannen Deloche for sterk, og stillingen endte 140-144. For Anders sin del endte det da med en 17 plass under World cupen i Berlin. 

Men Sunniva og Anders er fremdeles med i lagskytingen, etter første elimineingen møtte de laget fra Kasakhstan. Her ble det nervepirrende skyting, og for å ikke gi mer spenning endte stillingen tilslutt 154-154 og alt måtte avgjøres med en shootoff. Anders og Sunniva skjøt 19 poeng mot Kasakhstan's 17 poeng og er dermed videre til 8-dels finalen som går fredag morgen. Her vil de møte Tyrkia som ble ranket som nummer 2 innledende. Vi ønsker dem lykke til, og krysser fingrene for videre god skyting. 

sunniva og anders