Vi har fått en henvendelse fra Explorius Education AS hvor de søker etter vertsfamilier som har interesse av bueskyting

 Dette er henvendelsen vi har fått:

"Mitt navn er Dina, og jeg jobber for utvekslingsorganisasjonen Explorius Education AS. Vi mottar blant annet studenter fra hele verden som skal studere på enten ungdomsskole eller videregående skole i Norge dette skoleåret/noen kun høstsemesteret.

Grunnen til at jeg henvender meg til dere er fordi det er noen av våre studenter som fremmer at de er interessert i bueskyting. Derfor er håpet vårt at vi gjennom deres organisasjon eller lignende kan finne noen som er interessert i å bli kjent med en internasjonal student med like interesser.
Jeg lurer derfor på om dere har noen umiddelbare tanker om noen hos dere, eller i deres nettverk som kunne vært interessert i å motta en utvekslingsstudent med like interesser. Eventuelt om dere kunne spredd ordet for oss, dersom dere føler at dette kunne blitt varmt mottatt av noen i deres nettverk.
Per dags dato er det omtrent en måned til studentene kommer, og det er fortsatt en del som ikke har en familie å ankomme til. Vi er derfor på desperat leting etter noen som kan tilfredsstille dette behovet, uansett hvor dere bor i landet. Enten ved å være velkomstfamilie for studentene en måneds tid, før de blir plassert hos sin endelige familie. Eller som vertsfamilie i 10 måneder.
Vedlagt legger jeg en link til en oversikt over studentene som kommer til Norge nå, i tillegg til noen grunner til hvorfor å være vertsfamilie.
- http://www.explorius.no/Programs/Become-A-Host-Family/Meet-the-exchange-students/Exchange-students-inbound
- http://www.explorius.no/Programs/Become-A-Host-Family/General-Information/Why-become-a-host-family
Det bør også nevnes at dersom dere eller noen andre setter oss i kontakt med en familie som ender opp med å bli vertsfamilie vil dette selvfølgelig belønnes.
Dersom dette kan virke interessant, dere har noen spørsmål eller kommentarer, eller ønsker å spre vår kontaktinformasjon, ta gjerne kontakt med meg her, eller på: tlf.: 21 37 75 09
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den."